-- ATI GSM -- GSM SERVICE în Tîrgu Mures ROMANIA
Service GSM telefoane mobile în Tîrgu Mureş
Aveţi întrebări?
Trimiteţi-ne un e-mail şi vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.
»    Setari MMS, GPRS si WAP
              
De obicei toate retelele mobile au optiunea de a seta telefonul automat pentru utilizarea serviciilor MMS, GPRS si WAP. Pentru a va ajuta in acest sens, publicam aici linkurile unde va puteti seta telefonul automat pentru a folosi aceste servicii:

            setari automate MMS, GPRS si WAP pentru reteaua Vodafone
            setari automate MMS, GPRS si WAP pentru reteaua Orange
            setari automate MMS, GPRS si WAP pentru reteaua Cosmote

                   In cazul in care, totusi nu reusiti sa setati telefonul cu setarile automate noi ne oferim sa va setam telefonul pentru MMS, GPRS si WAP. In unele cazuri, daca telefonul a fost adus din strainatate, softul telefonului poate fi programat ca sa functioneze numai pe o anumita retea si in acest caz MMS si GPRS/WAP nu se pot seta. Mai intai telefonul trebuie de-programat si abia apoi se poate seta.


»    Reparatii telefoane cu probleme hardware.
              
Daca se întrerupe convorbirea, se închide telefonul în timpul convorbirii, se închide singur, nu tine bateria, are semnal slab, nu auziti bine, nu sunteti auzit bine, nu suna, ati scapat telefonul, a cazut în apa e posibil ca telefonul dvs sa aiba probleme de hardware. In cazul telefoanelor inundate sau afectate de umiditate sansele de succes la reparat sunt foarte mici. In caz ca telefonul a fost scapat in apa, va rugam sa scoateti bateria imediat si sa nu încercati sa porniti telefonul fiindca se poate strica definitiv. Aduceti telefonul la reparat cât mai repede posibil.

»    Reparatii telefoane cu probleme soft.
              
Softul telefonului se poate strica, si telefonul o sa faca diferite erori din cauza aceasta. Este posibil sa nu mai faca poze, sa nu mai puteti accesa unele portiuni din meniu, sa se blocheze, sa nu mai porneasca de loc sau sa aiba numai un ecran alb sau un logo când îl porniti. Aceste probleme se repara cu rescrierea softului in intregime si se pierd toate datele si numerele din telefon.

»    Deblocari Telefoane Mobile.
             
Deblocam cele mai multe tipuri de telefoane mobile pe loc, cu exceptia a catorva modele care dureaza cateva ore.

»    Instalare meniu in limba dorita, upgrade soft.
             
Instalarea meniului dureaza între 15-30 minute. În cele mai multe cazuri, softul telefonului este rescris si din cauza acesta se pierde continutul telefonului. Va cerem sa salvati toate numerele si datele din telefon pe o cartela SIM, card de memorie sau calculator.

»    Instalare programe pentru telefoane Symbian.
                  Daca telefonul dvs suporta softuri symbian, avem mai multe optiuni: soft pentru filmare nelimitata, mp3 player, File Manager, auto keylock, Call recorder, Anti Virus soft, etc...

»    Devirusare telefoane mobile.
                   În cazul în care telefonul a fost infectat cu un virus, e posibil sa instalam un antivirus soft si sa scanam telefonul. Exemplu: un anumit virus poate sa trimita MMSuri la toate contactele din agenta telefonului la costul dumneavoastra. Daca aveti telefon cu card de memorie, virusul de obicei infecteaza si cardul, deci aduceti si cardul în acelasi timp. Daca dezinfectarea nu e posibila cu anti virus soft, rescriem tot softul telefonului si formatam cardul de memorie. În acest caz se pierd toate datele si numerele de pe telefon.

»    Salvare de date/numere/poze din telefon.
                   La cele mai multe modele exista o modalitate de a transfera datele pe un calculator si de a le salva pe un CD.

»    Schimbare carcase.
                   La unele tipuri de telefoane puteti schimba carcasa foarte usor. Dar sunt modele la care nu este atât de simplu. Veniti la noi si rezolvam. :-)

»    Vânzare accesorii GSM la cele mai mici preturi.
                   Vindem încarcatoare, carcase, piese, huse, baterii, handsfree-uri, device bluetooth sau infrarosu pentru conectarea telefonului la calculator, etc.

»    Decodari casetofoane auto.
                   Daca bateria masinii dvs a fost demontata sau casetofonul a fost scos din masina si cere un cod de siguranta noi decodam toate modelele.

»    Garantie
                   La toate serviciile mentionate primiti 3 luni garantie. Exceptie: NU acordam garantie la telefoane inundate. Pe acestea le reparam numai cu intelegerea si acordul clientului, deoarece telefoanele inundate au sanse minime de a ramane in stare de functionare dupa eforturi extraordinare de a le repara.

»    Aveti alte întrebari?
                   Va rugam sa ne contactati aici.
Servicii Oferite
Firma noastra va sta la dispozitie cu
urmatoarele Servicii GSM:
Servicii Oferite
Firma noastra va sta la dispozitie cu
urmatoarele Servicii GSM:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2006,2007,2008,2009 Gazduire si webdesign: www.siteuriweb.eu